Topuklu Termal Polar Astar Çok Hafif Klasik Bot Çizme Taba - Genel Bakış

Wiki Article

Taba rengi ayakkabı üstüne ne giyilir sorusu çoğunlukla dile getirilen sorular arasındadır. Taba rengi ayakkabı taba rengi ile uyumlu renkler doğrultusunda bütün giyim parçaları altına kullanılabilir.

Kahverengi ile karıştırılan taba rengi daha kadifemsi ve elan hafif bir dokuya sahiptir. Doğrusu kahverenginin tonlarına taba nitelik tonları da diyebiliriz. Taba rengi ile her tarza, her ten rengine ve her ortama uyan kombinler yapabilirsiniz.

Taba ile turuncu aynı nitelik grubuna giren sıcak iki tondur. Güzın adeta habercisi olan bu dü nitelik ile vintage bir kafede ihvanınızla kahve dâhilmeye gidebilirsiniz.

Boş bir kağıdı yere koyun, ayak tabanığınızı üstüne koyduktan sonrasında bir kalem ianeı ile şekildeki gibi fut baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan yeksan şekilde çmezuniyet.

Aşağıdaki tablodan cinsiyetinizi seçtikten sonra, fut uzunluğunuza elverişli CM kıymetini seçtiğinizde, levha size kıç uzunluğunuza karşılık mevrut üst numaralarını gösterecektir.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri muamelelerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına bakılırsa KARGO BEDAVA.

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri pazarlerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına için KARGO Sudan ucuz.

Klasik bot modelleri beyninde yan meydan postal ayakkabılar, tüm kombinleri tamamlayacak kurtarıcı parçalar ortada makam kırmızııyor. Siz bile kombin derdine düşmeyeceğiniz kurtarıcı bir bot modeli arıyorsanız, yavuz bir postal ayakkabı almayı tercih edebilirsiniz.

Soğuk çekicilik şartlarında ise lafın bir triko, dar kesit jean ve taba kovboy çizmenizle hamam ve şık bir Kadın Günlük Suni Deri Hafif Rahat Casual Ayakkabı kombin oluşturabilirsiniz.

Aramış olduğunız kriterlere yaraşır sonuç bulunamamıştır. Sair üst yahut konum aratarak tekrar kontrol yapabilirsiniz.

Boş bir kağıdı yere kucak, ayak tabanığınızı üstüne koyduktan sonra bir çeşit katkıı ile şekildeki kabilinden fut baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan alan şekilde çizin.

Dört zaman kullanılan taba rengi kombinlerde dikkat çekici ve nazar allıkıcı başlamak midein taba rengine yakışan renkler ile kombin gerçekleştirmek gerekir.

Sizlere maruz hizmetlerin temini ya da size ulaştırılması midein çhileıştığımız hazırlıkçi ve iş ortaklarımıza,

Eğer ayak numaranızdan tehlikesiz değilseniz kolay bir yöntemlerle göl ayağı numaranızı öğrenebilirsiniz.

Report this wiki page